Mas Foraster

 
 
 Situació de la masia:

Camí de l´Ermita de Sant Josep, s/n.

43400 Montblanc (Conca de Barberà)


Contacte:
Telèfon 977 860 229

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verla

www.josepforaster.comDescripció:


Mas Foraster som un Celler familiar situat a la Vila Ducal de Montblanc, capital de la comarca de la Conca de Barberà i pertanyem a la Denominació d' Orígen que porta el mateix nom (D.O.Conca de Barberà)
 

La família Foraster portem cultivant la vinya i l'olivera durant més de 150 anys. Ramon Maria Foraster va arribar a tenir unes 50 ha, però durant la Guerra Civil Espanyola (1936-1939) va perdre 40 d'elles per poder mantenir la seva família, ja que va ser una època d'extrema penúria i pobresa a tot Espanya.
 

El seu fill, Josep Foraster, va anar recuperant moltes de les terres perdudes fins arribar a les 29 ha actuals i el 1998, amb el seu fill també anomenat Josep Foraster, van decidir emprendre el seu gran somni d'elaborar els seus propis vins. El 1999, després d'una llarga malaltia, Josep Foraster fill va morir sense haver pogut veure cap ampolla al mercat. En aquest moment la seva germana Julieta va decidir seguir amb el projecte, al qual dos anys després també es va   afegir el seu fill Ricard, centrant-se principalment en la tasca enològica.    

 

Elaborem vins únicament amb raïms plantats en les nostres pròpies vinyes. Busquem en els nostres vins la màxima expressió que ens dóna la terra, vins amb   caràcter i profund aroma mediterrani, que combinen estructura i elegància. Per fer-­ho utilitzem una agricultura integrada amb el medi natural i tenim el compromís de no augmentar mai la nostra  producció per cep i en conseqüència els nostres vins sempre seran de producció limitada, ja que creiem que és l'única manera de garantir la millor qualitat.

 
L'any 1998 es van elaborar 10.000 ampolles repartides entre el Josep Foraster Collita i el Josep Foraster Criança i actualment elaborem unes 105.000 ampolles, repartides entre cinc vins, sent el nostre màxim de producció (sempre amb raïms propis) d'aproximadament 150.000 ampolles.  


Actualment  elaborem quatre vins negres: Josep Foraster Collita, Josep Foraster Criança, Josep Foraster Trepat  i Josep Foraster Selecció i un vi blanc: Josep   Foraster Blanc Selecció;  dels quals el 40% s ́exporta a Estats Units, Xina, països europeus, etc. Un altre 40% es distribueix  al mercat nacional, concretament, en restaurants i tendes especialitzades. El restant  20% es ven al mateix Celler, on els últims anys hem fet una aposta decidida per l'enoturisme.    

 

 

 
< Anterior   Siguiente >
Consorci Vinya Celler Masia
Oficina Avda. del Garraf, 6-1er B
08720 Vilafranca del Penedès (BCN, Spain)
2011 Vinya Celler Masia. Tots els drets reservats.  |  Sobre Vinya Celler Masia  |  Mapa del web  |  Últimes Notícies  |  Avís Legal