Suriol

 
 
 


Situació de la masia:
Castell de Grabuac,
08736 Font-rubí, Barcelona
Autopista AP-7. Sortida 28. Direcció a Guardiola de Font-rubí.
Punts km 4'5 y 7'5 direcció Grabuac. Veure rètols.


Contacte:
Francesc Suriol
Tel. (+34) 93 897 84 26
Fax (+34) 93 897 84 26
Esta dirección de correo electrónico está protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verla
www.suriol.com


Descripció:


La hisenda del Castell de Grabuac, amb la masia fortificada que remunta en els seus origens al segle XI, és propietat de la família Suriol, i la seva tradició vinícola està documentada del 1179.

Situada al centre geogràfic de l'Alt Penedès, al municipi de Font-rubí, el seu entorn encimbellat ens mostra una magnífica panoràmica.

Les varietats que es cultiven a les seves vinyes són: xarel·lo, macabeu, parellada, chenin blanc y les varietats de raïm negre: merlot, ull de llebre i pinot noir.


L´entorn:

Els cellers de Can Suriol del Castell ofereixen l'oportunitat de visitar l'antiga masia fortificada (quadra o castell de Grabuac) amb una magnífica panoràmica de la depresió prelitoral.

Dintre el nucli es pot visitar la capella de Sant Pau amb la clau de volta que ha donat forma a l'anagrama de la marca.

En el fons de la vall, anomenat de Vallformosa, al costat de la riera de Llitrà, en l'anomenat Hort del Castell, es conserven encara dues sínies amb una font, lloc ideal per a barbacoes y pícnics.

Situat a prop també es pot visitar el conjunt monumental romànic de Sant Martí Sarroca. Igualment, es conserven al cim d'un pujol l'església de Sant Joan de la Maçana, de fàbrica romànico-lombarda, i la de Santa Maria de Bellver, parròquia de Font-rubí.

 
< Anterior   Siguiente >
Consorci Vinya Celler Masia
Oficina Avda. del Garraf, 6-1er B
08720 Vilafranca del Penedès (BCN, Spain)
2011 Vinya Celler Masia. Tots els drets reservats.  |  Sobre Vinya Celler Masia  |  Mapa del web  |  Últimes Notícies  |  Avís Legal