Vega de Ribes

 

Vega de Ribes

Situació de la masia:
Masia La Serra
Ap. Correus 23 - 08810
Sant Pere de Ribes 

Contacte:
Esta dirección de correo electrónico está protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verlaDescripció:


Vega de Ribes és una empresa familiar dedicada a l'elaboració i embotellat de vins de qualitat de collita pròpia. Els raïms són obtinguts de les vinyes de la finca La Serra i es conreuen amb agricultura ecològica integrada amb altres conreus i ramaderia.
 
Les vinyes es disposen en feixes per evitar l'erosió, voltades dels marges de pedra seca formant un mosaic amb els boscos i garrofers, característic del paisatge tradicional de la marina del Penedès.
 
El celler s'ha renovat des del 1990 per aprofitar els avantatges dels moderns equips enològics. La comercialització es fa al mateix celler, a botigues locals, i una part a l'exportació.


El nou celler consta de una cava soterrada, una zona d'elaboració, un laboratori, magatzems, oficines, una sala de cates i degustacions i una zona de recepció i venda.

Aquestes noves instal·lacions ens reafirmen en la voluntat de fer un cava de producció limitada on es barregin tradició i qualitat.
 
Siguiente >
Consorci Vinya Celler Masia
Oficina Avda. del Garraf, 6-1er B
08720 Vilafranca del Penedès (BCN, Spain)
2011 Vinya Celler Masia. Tots els drets reservats.  |  Sobre Vinya Celler Masia  |  Mapa del web  |  Últimes Notícies  |  Avís Legal